Skillnad mellan versioner av "Mall:Aktuellt"

Från Mikromarc Wiki
Hoppa till: navigering, sök
m (Aktuellt)
m (Aktuellt)
 
(5 mellanliggande versioner av en användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
 
===Aktuellt===
 
===Aktuellt===
  
====Felmeddelanden====
+
====Ny period för 2010 i Mikromarc 2 Inköp====
En ny kategori för felmeddelanden har tillkommit och är under utbyggnad. [http://wiki.mikromarc.se/wiki/Kategori:Felmeddelanden Här] finner du förklaringar till och förslag på åtgärder för vanliga felmeddelanden i Mikromarc.
+
Du som inte har centraldrift måste hämta nya år till inköpsmodulen i Mikromarc 2. För centraldriftskunder är detta ordnat. Läs mer om hur du ska gå tillväga [[Ny period i Inköp för 2010 och framåt|här]].  
  
====Utlån av läromedel i Mikromarc 2====
+
====Centraldrift====
I samband med uppgradering till 2.6.2.1 har vi gjort det möjligt att hantera utlåning av läromedel genom att kunna sätta ett fast återlämningsdatum på lånevillkoren. Detta kräver att du har katalogiserat läromedel vid en unik avdelning eller med en unik materialtyp.
+
Har du anslutningsproblem mot Centraldriften? Läs mer om hur du själv kan felsöka [[Anslutningsproblem mot Mikromarc Centraldrift|här]].
[[Utlån av läromedel i Mikromarc 2|Läs mer...]]
+
  
====Clip2MM.NET====
+
====Felmeddelanden====
I januari ersattes Clip2MM21 med det nya programmet [[Clip2MM.NET]]. Här finner du [[Clip2MM.NET Installation|installationsanvisningar]], [[Clip2MM.NET Användning|användarinstruktioner]], lathund för bl.a. [[Clip2MM.NET Inställningar|filterinställningar]] och en artikel om hur du kan [[Importera poster från Library of Congress|importera poster från Library of Congress]].
+
En ny kategori för felmeddelanden har tillkommit och är under utbyggnad. [[:Kategori:Felmeddelanden|Här]] finner du förklaringar till och förslag på åtgärder för vanliga felmeddelanden i Mikromarc.
 
+
====Utbildning====
+
Vi har nu kommit igång med centrala kurser och kurser över webben. Besök Bibliotekscentrums hemsida för mer information om [http://www.bibliotekscentrum.se/utbildning.html vårt kursutbud].
+

Nuvarande version från 28 juni 2010 kl. 08.17

Aktuellt

Ny period för 2010 i Mikromarc 2 Inköp

Du som inte har centraldrift måste hämta nya år till inköpsmodulen i Mikromarc 2. För centraldriftskunder är detta ordnat. Läs mer om hur du ska gå tillväga här.

Centraldrift

Har du anslutningsproblem mot Centraldriften? Läs mer om hur du själv kan felsöka här.

Felmeddelanden

En ny kategori för felmeddelanden har tillkommit och är under utbyggnad. Här finner du förklaringar till och förslag på åtgärder för vanliga felmeddelanden i Mikromarc.